Bosch Car Service Hillerød
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Velkommen til Bosch Hillerød og Hillerød Motor Co.

Vi er udover Autoriseret FORD og BOSCH Car Service værksted også One2move Biludlejning, skadesværksted & garantiværksted og kan som Danmarks ældste Bilforretning med mere end 101 års erfaring og som Nordsjællands bedste Ford værksted siden 2009 og med en placering som det bedste i Danmark i 2017 og pt. Danmarks 3´de bedste i Kundetilfredshed i 2021, kalde os for service specialister. Vores Bosch værksted tilbyder som speciale OPEL-service til meget konkurrencedygtige priser og vores salgsafdeling tilbyder altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. . Derudover har vi et stort netværk, vi trækker på og samarbejder med inden for alle mærker. Det betyder, at hvis du ønsker at udskifte personbil eller varevogn, vil vi fremskaffe den ønskede nye bil – enten i vores egen forretning eller som formidling. Vi tilbyder Multibrand – det vil sige at uanset ønske for bilmærke til køb, finansiering eller erhvervsleasing, vil vi kunne tilbyde dette til meget konkurrencedygtige priser.

For at yde vore kunder den bedste service er vor virksomhed ligeledes CEUS-certificeret og tilsluttet automatisk værksteds- og reparations-kontrol.

Nøgleordet for vort værksted er kvalitetsarbejde og kundepleje.

Vi sætter en stor ære i at udføre arbejdet korrekt første gang. Vi garanterer derfor den bedste kvalitet ved kun at anvende reservedele af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Værkstedet råder over det mest moderne udstyr til udførsel af serviceeftersyn, fejlsøgning, udmåling af styretøj og hjulafbalancering, samt testudstyr til fejlfinding og udlæsning af fejlkoder på alle bilmærker. Ønsker De at få et overblik på en given serviceomkostning – før arbejdet påbegyndes, kan vore dygtige kundemodtagere hurtigt og effektivt tilbyde Dem den ønskede pris. Med vores prismatch vil vi kunne konkurrere med de fleste bilmærker.

Vi også er specialister i vedligeholdelse af aircondition- og klimaanlæg, trailere, erhvervs-trailere, bådtrailere samt Webasto og Eberspächer oliefyrsmontering og vedligeholdelse.