Bosch Car Service Hillerød
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Aut. Ford værksted

featured image

Hillerød Motor Co. Autoriseret Ford værksted

Vi er et autoriseret Ford Værksted med salgsafdeling, reservedels-, plade-, service- og garantiværksted og kan som Danmarks ældste bilforretning med mere end 100 års erfaring, kalde os for service specialister.

I 2017 blev vi kåret som Danmarks bedste Ford værksted i Kundetilfredshed og har været Nordsjællands bedste værksted i rigtig mange år. Vi har altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. Derudover har vi et stort netværk som vi samarbejder med inden for alle bilmærker. Det betyder, at hvis du ønsker at udskifte personbil eller varevogn, vil vi fremskaffe den ønskede drømmebil – enten i vores egen forretning eller som formidling. Vi tilbyder Multibrand – det vil sige at uanset ønske for bilmærke til køb, finansiering eller erhvervsleasing, vil vi kunne tilbyde dette til meget konkurrencedygtige priser.