Bosch Car Service Hillerød
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bilsalg

featured image

Biler til salg Hillerød

Vi har altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. Derudover har vi et stort netværk, vi trækker på og samarbejder med inden for alle bilmærker.
Det betyder, at hvis du ønsker at købe en personbil eller varevogn, vil vi fremskaffe den ønskede bil – enten i vores egen forretning eller som formidling.
Her får du Multibrand – det vil sige at uanset ønske for bilmærke til køb, finansiering eller erhvervsleasing, vil vi kunne tilbyde dette til meget konkurrencedygtige priser.

Med vores mangeårige erfaring som bilforretning siden 1920 og fyldestgørende kendskab til Ford personbiler og varevogne og Opel personbiler og varevogne, har vi ekspertisen til at råde og vejlede iblandt bilmarkedets største modeludvalg, hvor Ford og Opel biler, år efter år fortsat er blandt de mest populære bilmærker, når man skal vælge bil, når man vurdere pris, kvalitet, driftsikkerhed og vedligeholdelsesomkostninger i en samlet vurdering. Vi kender de forskellige bilmærkers stærke og svage sider så spørg os – bare for en sikkerheds skyld.