Bosch Car Service Hillerød
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

featured image

Danmarks ældste bilforretning siden 1920

VELKOMMEN TIL HILLERØD MOTOR CO. – DANMARKS ÆLDSTE BILFORRETNING SIDEN 1920
Hillerød Motor Co. A/S er en familieejet bilforretning på 3. generation som går helt tilbage til 1920 med en central beliggenhed midt i Nordsjælland i Hillerød Centrum.

Vi er et autoriseret Ford Værksted med salgsafdeling, reservedels-, plade-, service- og garantiværksted og kan som Danmarks ældste bilforretning med mere end 102 års erfaring, kalde os for service specialister. I 2017 blev vi kåret som Danmarks bedste Ford værksted i Kundetilfredshed og har været Nordsjællands bedste værksted i rigtig mange år. Vi har altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. Derudover har vi et stort netværk som vi samarbejder med inden for alle bilmærker. Det betyder, at hvis du ønsker at udskifte personbil eller varevogn, vil vi fremskaffe den ønskede drømmebil – enten i vores egen forretning eller som formidling. Vi tilbyder Multibrand – det vil sige at uanset ønske for bilmærke til service, køb, finansiering eller erhvervsleasing, vil vi kunne tilbyde dette til meget konkurrencedygtige priser.

Yderligere tilbyder vi flere specialer bl.a. Bosch Car Serviceværksted til alle andre bilmærker – alt er samlet et sted.

For at yde vore kunder den bedste service er vores virksomhed ligeledes certificeret og tilsluttet Danmarks Automobilforhandler Forenings værksteds- og reparationskontrol. Her får du nærhed, tryghed og garanti fra dedikerede og dygtige medarbejdere med mange års erfaring. Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at særlige pristilbud og lavpris servicekampagner som f.eks. Ford Økonomi service, Bosch kampagner, etc. ikke kan kombineres med andre rabataftaler.

Vi tilbyder alt til bilen samlet et sted – velkommen.

 

Vores åbningstider

Mandag – fredag kl. 07.00 – 17.30